Közelgő rendezvények

    Jelenleg nincs közelgő esemény!

Friss híreink

  • Új honlap

    A khszínház.hu archívumként működik tovább.
    Látogasson el új honlapunkra: komloikaptar.hu

  • Német nyelvtanfolyamok

    Szuper hírünk van a nyelvet tanulni vágyóknak! 

    A Közösségek Házában októbertől német nyelvtanfolyamok indulnak. 

  • Angol nyelvtanfolyamok

    Angol nyelvtanfolyamok a Közösségek Házában

    Nagyon örülünk, hogy a Közösségek Háza programpalettája új színnel bővül. Szeretettel várjuk az angol nyelvet tanulni vágyókat. 

Lezárult a jelentkezés az informatika tanfolyamra -
2011.08.15.

Lezárult a jelentkezés a TÁMOP-3.2.3-09/1-2009-0043 azonosító-jelű Kapaszkodó program keretében meghirdetett Számítástechnika tanfolyamra.

2011. július 31-ig lehetett a tanfolyamra jelentkezni. A DDRMK Komlói Kirendeltségének segítségével két csoportos tájékoztatót tartottunk 2011. július 21-én, ahol közel 40 fő vett részt A megjelentek a program ismertetése után szabadon dönthettek a részvételről, 20 fő jelentkezett a programba.

A toborzási idő alatt a Komlói Kirakat hirdetőújságban féloldalas hirdetést jelentetett meg a nyilvánossággal megbízott szervezet. Ezek hatására sokan kerestek meg bennünket.
A munkaerő-piaci felmérésre 52 fő került behívásra

A munkaerő-piaci felmérés 2011. augusztus 9.-11. napokon zajlott. A kiválasztott 16 fő a honap végén részt vesz egy háromnapos kulcsképesség-fejlesztő tréningen, amely során azokat a kulcsképességeket erősítjük a résztvevőknél, amelyek elengedhetetlenek a sikeres tanuláshoz.