Közelgő rendezvények

    Jelenleg nincs közelgő esemény!

Friss híreink

  • Új honlap

    A khszínház.hu archívumként működik tovább.
    Látogasson el új honlapunkra: komloikaptar.hu

  • Német nyelvtanfolyamok

    Szuper hírünk van a nyelvet tanulni vágyóknak! 

    A Közösségek Házában októbertől német nyelvtanfolyamok indulnak. 

  • Angol nyelvtanfolyamok

    Angol nyelvtanfolyamok a Közösségek Házában

    Nagyon örülünk, hogy a Közösségek Háza programpalettája új színnel bővül. Szeretettel várjuk az angol nyelvet tanulni vágyókat. 

MindenMás volt... -
2012.04.16.

Színvonalas programok, növekvő érdeklődés...

... véget ért a MindenMás Fesztivál.

A nem hangos programok keretében, két rendhagyó színházi produkciót láthatott az érdeklődő közönség.
A Leo Amici Alapítvány előadásában és értelmezésében Orwell Állatfarmját láthattuk. A sajátos mozgásos-zenés megfogalmazásban egy gyógyító-gyógyuló közösség tartott a nézőknek sajátos tükröt emberi mivoltunkról. A bemutatót bensőséges hangulatú beszélgetés követte.
Másnap a Komlói Színház színpadán, rendhagyó kamara-színházi körülmények között Rátóti Zoltán egyszemélyes darabban villantott fel képeket a párkapcsolatokról. A változást, válságot a színész mesélés közben több személyiség megjelenítésével tette  átélhetővé.

A hangos programok keretében a két estén 6 zenekar lépett fel a Zrínyi Klubban.
Az első este hagyományos rock zenét játszó csapatok léptek fel. A hangulatot a soltvadkerti Kavalkád Rock Band alapozta meg, őket a siklósi Nihil Chips koncertje követte, a napot a helyi rocklegendák, a RockToRock fergeteges bulija zárta.
Másnap a - többségében hosszúhetényi - lányokból álló Rokokó Rosé zenekar egyéni hangú koncertjével kezdődtek a hangos programok. Őket követte az erőteljes Kosztra Nosztra, akik sajátos, alternatív gitárzenéjükkel pörgették fel a hangulatot. A fesztivált a Rózsaszín Pittbull mindent magával sodró mozgásterápiás táncdalfesztiválja zárta.

A MindenMás Fesztivált sikeresen zártuk: a jelentős érdeklődés, és a közönség pozitív visszajelzései igazolták a szervezők törekvéseit.

Képek a képtárban...