Közelgő rendezvények

    Jelenleg nincs közelgő esemény!

Friss híreink

  • Új honlap

    A khszínház.hu archívumként működik tovább.
    Látogasson el új honlapunkra: komloikaptar.hu

  • Német nyelvtanfolyamok

    Szuper hírünk van a nyelvet tanulni vágyóknak! 

    A Közösségek Házában októbertől német nyelvtanfolyamok indulnak. 

  • Angol nyelvtanfolyamok

    Angol nyelvtanfolyamok a Közösségek Házában

    Nagyon örülünk, hogy a Közösségek Háza programpalettája új színnel bővül. Szeretettel várjuk az angol nyelvet tanulni vágyókat. 

A virtuozitás mesterei -
2012.10.03.

a zongora és a blockflöte párbaja

Fellépők:
Király Csaba
Liszt-díjas zongora- és orgonaművész
Szurasenkó Dániel
blockflöte

A különleges komolyzenei sorozat Király Csaba Liszt-díjas zongora- és orgonaművész és Szurasenkó Dániel kezdeményezésével jött létre, a klasszikus zeneirodalom népszerűsítését tűzve ki célul. A sorozat egy olyan kultúrmisszió, amelynek során a művészek minden generációval szeretnék megismertetni - és megszerettetni - a klasszikus zenét. Templomok, koncerttermek, hotelek és egyéb exkluzív helyszínek adnak otthont a koncertsorozat fellépő művészeinek. A közel 20 éven átívelő sorozathoz számos művész csatlakozott már, az 1000 Koncert Magyarországért Kamarazenekar és Kamarakórus mellett Váradi Marianna és Meláth Andrea operaénekesekkel is találkozhat a közönség a továbbiakban.

Az 1000 Koncert Magyarországért Koncertsorozat  2. koncertje kerül megrendezésre Komlón. A koncerten a billentyűsök nagykövete, Király Csaba, valamint a fiatal nemzedék képviselőjeként Szurasenkó Dániel a virtuozitás jegyében mutatják be a klasszikus zeneirodalom remekműveit, a barokktól a 20. század zenéjéig szinte minden stílusjegyben.

A belépődíj önkéntes!