Friss híreink

 • Hősök Tiszteletére

  Emlékezzünk 1848-49-re!

  A Gagarin Iskola diákjainak ünnepi műsora 2019 március 15-én.
  Felkészítők: Pap Judit Elza, Hidasi Tiborné és Kósa Attila

 • Ünnepelt a Gimnázium

  A Nagy László Gimnázium ünnepi műsora a Színházban

  2019. március 14.

 • Honvédtoborzó

  Honvédtoborzó a komlói Közösségek Házában 2019.március 12-én.

 • Teddy Maci Kórház

  A PTE Általános Orvostudományi Kar kezdeményezésének lényege megismertetni az óvodás és kisiskolás gyermekekkel a gyógyítást oly módon, hogy ők maguk azt nem élik meg.

 • A pipa ezer arca, Lassan József kiállítása

  A pipa ezer arca, Lassan József pipamester kiállítása megtekinthető a Közösségek Háza emeletio galériájában március 25-ig.

Közelgő rendezvények

KASZT -
2015.06.08.

2015. június 12-14. között tizenkét amatőr színházi műhely részvételével kerül megrendezésre Komlón a Súgólyuk Egyesület szervezésében, a Pécsi Országos Színház Találkozó hivatalos OFF-programjaként az első Komlói Amatőr Színházi Találkozó.

"Komló 1990 óta az amatőr színjátszás egyik hazai fellegvára, teltházas színházi  előadások otthona. A Súgólyuk Színház színjátszói, akik talán kedvtelésből fogtak  neki, azóta ezreket örvendeztettek, nevettettek és ríkattak meg játékukkal, nagyobb  kincset hozva létre ezzel...
Örömmel és izgalommal bábáskodtam afelett, hogy negyed százados tapasztalatával Komló ne csak a saját magas színvonalú amatőr színjátszásának, hanem másokéinak is otthona, inspirálója, találkozóhelye legyen."
Dr. Hoppál Péter, országgyűlési képviselő, kultúráért felelős államtitkár, a KASZT fővédnöke

A hagyományőrző szándékkal életre hívott fesztivál fővédnöke – Polics József polgármester mellett – dr. Hoppál Péter a térség országgyűlési képviselője, kultúráért felelős államtitkár, aki az egyesület ötletét felkarolva gondoskodott a fesztivál lebonyolításához szükséges források rendelkezésre állásáról és a szakmai feltételek megteremtéséről.
Fajcsi Ferenc a fesztivál szakmai vezetője, Benke Nikolett alpolgármester, Dr.Hoppál Péter kulturális államtitkár és Pataki András fesztiváligazgató.

A három nap alatt 12 amatőr színházi műhely mutatkozhat be a közönségnek és a szakmai zsűrinek.

A zsűri tagjai: Kubik Anna Kossuth-díjas színművésznő, Regős János rendező, a Magyar Szín-Játékos Szövetség elnöke, Németh Ákos drámaíró és Pataki András rendező, a Soproni Petőfi Színház igazgató-főrendezője.

A fesztivál nyitó- és záró programjának a Városház tér ad otthont, a versenyprogramokat a Színház- és hangversenyteremben, valamint a Közösségek Házában tekinthetik meg az érdeklődők. Az eseményen Feke Pál Junior Prima és Artisjus díjas színész-énekes koncertjét is élvezhetik a résztvevők.

Részletek: http://komlo.hu/kaszt