Friss híreink

 • Zárva

  2019. július 1-től  augusztus 9-ig

 • Történetek a muzsikáról 1-9.

  Tóth Ferenc Liszt-díjas karnagy előadássorozata

 • Komlói sikerek a balatonfüredi Sirály Táncfesztiválon!

  Balatonfüred Város Önkormányzata és Múzsa Művészeti Egyesület június 17. és 20. között rendezte meg a XV. Sirály Táncfesztivált, ahol a több korosztályt képviselő táncosok nemcsak a versenyprogramban, de kortárs tréningen is részt vehettek. Városunkból a Fonti Five Táncműhely és a Dance for Life táncosai értek el szép sikereket a fesztiválon.

 • Az Őszirózsa Tánccsoport a Nyugdíjas Ki-mit-tud döntőjén

  Az országos Nyugdíjas KI-MIT-TUD döntőjére Harkányban került sor május 31-én, melyen részt vett a komlói Őszirózsa Tánccsoport is.

 • KASZT 2019.

  Négy napon át zajlottak a Komlói Amatőr Színházi Találkozó eseményei: 10 versenyprogram és több kísérőrendezvény tette változatossá és hangulatossá a 48-as téren zajló eseményeket.

Közelgő rendezvények

Az év ásza 2015 -
2016.01.26.

Átadásra került a KH saját alapítású szakmai díja

Az Év Ásza 2015 díj a tavalyi év egyik legjelentősebb városi nagyrendezvényéhez fűződik. Az Országos Polgárőr Nap megrendezése során a rendezvénnyel szemben támasztott követelményeket nem a házigazda határozta meg, azoknak a szempontoknak kellett megfelelnünk, melyeket elénk állítottak. A lebonyolítást nehezítette egy rendkívüli körülmény, a nagyszínpad műsorában közreműködő fellépők gépjárműveit nem engedhettük be a helyszínre. Szükségünk volt egy transzfer járműre, mely a szereplőket egész nap gördülékenyen szállítja ki és be, hangszereikkel és felszereléseikkel együtt. Ehhez kellett egy külső közreműködő, akinek a kezébe le tudjuk tenni ennek a szokatlan kockázati tényezőnek a terhét, és bízhatunk abban, hogy a műsor gördülékenyen és problémamentesen meg tud valósulni.
A kiválasztott partnert nem a vak véletlen hozta elénk, már korábban is sokszor segítette a komlói kulturális élet szereplőit szállítással.
Hogy a rábízott feladatot hibátlanul és profi módon megoldotta, ez nem szerencse kérdése volt, hanem lelkiismeretes, pontos, fáradságot nem kímélő munka, mely önmagában is köszönetet és dicséretet érdemel. De ennél többet tett: olyan odaadással, elkötelezettséggel és lelkesedéssel végezte ezt a munkát, amilyenre még nem láttunk példát. Úgy éreztük, hogy a gépkocsi nem üzemanyaggal működött ezen a napon, hanem szívvel és lélekkel.
A díjat ezzel a rendkívüli emberi és szakmai hozzáállással érdemelte ki.

Az Év Ásza 2015-ben Simon László gépkocsivezető.