Közelgő rendezvények

  Jelenleg nincs közelgő esemény!

Friss híreink

 • Új honlap

  A khszínház.hu archívumként működik tovább.
  Látogasson el új honlapunkra: komloikaptar.hu

 • Német nyelvtanfolyamok

  Szuper hírünk van a nyelvet tanulni vágyóknak! 

  A Közösségek Házában októbertől német nyelvtanfolyamok indulnak. 

 • Angol nyelvtanfolyamok

  Angol nyelvtanfolyamok a Közösségek Házában

  Nagyon örülünk, hogy a Közösségek Háza programpalettája új színnel bővül. Szeretettel várjuk az angol nyelvet tanulni vágyókat. 

Az év ásza 2015 -
2016.01.26.

Átadásra került a KH saját alapítású szakmai díja

Az Év Ásza 2015 díj a tavalyi év egyik legjelentősebb városi nagyrendezvényéhez fűződik. Az Országos Polgárőr Nap megrendezése során a rendezvénnyel szemben támasztott követelményeket nem a házigazda határozta meg, azoknak a szempontoknak kellett megfelelnünk, melyeket elénk állítottak. A lebonyolítást nehezítette egy rendkívüli körülmény, a nagyszínpad műsorában közreműködő fellépők gépjárműveit nem engedhettük be a helyszínre. Szükségünk volt egy transzfer járműre, mely a szereplőket egész nap gördülékenyen szállítja ki és be, hangszereikkel és felszereléseikkel együtt. Ehhez kellett egy külső közreműködő, akinek a kezébe le tudjuk tenni ennek a szokatlan kockázati tényezőnek a terhét, és bízhatunk abban, hogy a műsor gördülékenyen és problémamentesen meg tud valósulni.
A kiválasztott partnert nem a vak véletlen hozta elénk, már korábban is sokszor segítette a komlói kulturális élet szereplőit szállítással.
Hogy a rábízott feladatot hibátlanul és profi módon megoldotta, ez nem szerencse kérdése volt, hanem lelkiismeretes, pontos, fáradságot nem kímélő munka, mely önmagában is köszönetet és dicséretet érdemel. De ennél többet tett: olyan odaadással, elkötelezettséggel és lelkesedéssel végezte ezt a munkát, amilyenre még nem láttunk példát. Úgy éreztük, hogy a gépkocsi nem üzemanyaggal működött ezen a napon, hanem szívvel és lélekkel.
A díjat ezzel a rendkívüli emberi és szakmai hozzáállással érdemelte ki.

Az Év Ásza 2015-ben Simon László gépkocsivezető.