Friss híreink

 • Hősök Tiszteletére

  Emlékezzünk 1848-49-re!

  A Gagarin Iskola diákjainak ünnepi műsora 2019 március 15-én.
  Felkészítők: Pap Judit Elza, Hidasi Tiborné és Kósa Attila

 • Ünnepelt a Gimnázium

  A Nagy László Gimnázium ünnepi műsora a Színházban

  2019. március 14.

 • Honvédtoborzó

  Honvédtoborzó a komlói Közösségek Házában 2019.március 12-én.

 • Teddy Maci Kórház

  A PTE Általános Orvostudományi Kar kezdeményezésének lényege megismertetni az óvodás és kisiskolás gyermekekkel a gyógyítást oly módon, hogy ők maguk azt nem élik meg.

 • A pipa ezer arca, Lassan József kiállítása

  A pipa ezer arca, Lassan József pipamester kiállítása megtekinthető a Közösségek Háza emeletio galériájában március 25-ig.

Közelgő rendezvények

Az év ásza 2015 -
2016.01.26.

Átadásra került a KH saját alapítású szakmai díja

Az Év Ásza 2015 díj a tavalyi év egyik legjelentősebb városi nagyrendezvényéhez fűződik. Az Országos Polgárőr Nap megrendezése során a rendezvénnyel szemben támasztott követelményeket nem a házigazda határozta meg, azoknak a szempontoknak kellett megfelelnünk, melyeket elénk állítottak. A lebonyolítást nehezítette egy rendkívüli körülmény, a nagyszínpad műsorában közreműködő fellépők gépjárműveit nem engedhettük be a helyszínre. Szükségünk volt egy transzfer járműre, mely a szereplőket egész nap gördülékenyen szállítja ki és be, hangszereikkel és felszereléseikkel együtt. Ehhez kellett egy külső közreműködő, akinek a kezébe le tudjuk tenni ennek a szokatlan kockázati tényezőnek a terhét, és bízhatunk abban, hogy a műsor gördülékenyen és problémamentesen meg tud valósulni.
A kiválasztott partnert nem a vak véletlen hozta elénk, már korábban is sokszor segítette a komlói kulturális élet szereplőit szállítással.
Hogy a rábízott feladatot hibátlanul és profi módon megoldotta, ez nem szerencse kérdése volt, hanem lelkiismeretes, pontos, fáradságot nem kímélő munka, mely önmagában is köszönetet és dicséretet érdemel. De ennél többet tett: olyan odaadással, elkötelezettséggel és lelkesedéssel végezte ezt a munkát, amilyenre még nem láttunk példát. Úgy éreztük, hogy a gépkocsi nem üzemanyaggal működött ezen a napon, hanem szívvel és lélekkel.
A díjat ezzel a rendkívüli emberi és szakmai hozzáállással érdemelte ki.

Az Év Ásza 2015-ben Simon László gépkocsivezető.