Friss híreink

 • Hősök Tiszteletére

  Emlékezzünk 1848-49-re!

  A Gagarin Iskola diákjainak ünnepi műsora 2019 március 15-én.
  Felkészítők: Pap Judit Elza, Hidasi Tiborné és Kósa Attila

 • Ünnepelt a Gimnázium

  A Nagy László Gimnázium ünnepi műsora a Színházban

  2019. március 14.

 • Honvédtoborzó

  Honvédtoborzó a komlói Közösségek Házában 2019.március 12-én.

 • Teddy Maci Kórház

  A PTE Általános Orvostudományi Kar kezdeményezésének lényege megismertetni az óvodás és kisiskolás gyermekekkel a gyógyítást oly módon, hogy ők maguk azt nem élik meg.

 • A pipa ezer arca, Lassan József kiállítása

  A pipa ezer arca, Lassan József pipamester kiállítása megtekinthető a Közösségek Háza emeletio galériájában március 25-ig.

Közelgő rendezvények

„Fogadd be a HAM-ot!” -
2016.04.08.

A Herman Ottó Intézet az IKSZT-kel indította útjára „Fogadd be a HAM-ot!” nevet viselő rendezvénysorozatát. Idén a második Helyi Aktivációs Műhelynap (HAM) megrendezésére március 31-én került sor Kárászon.

A kárászi HAM közönségének nagyobb része valamilyen módon személyesen is érintett volt helyi és térségi értékfeltárásban, s így lehetőség nyílt a hasznos tapasztalatcserékre és partneri kapcsolatok építésére. A térség falvainak polgármesterei, települési értéktár bizottságok tagjai, közművelődés területén dolgozó szakemberek és civil szervezetek képviselői egymásnak is beszámolhattak elért eredményeikről és a jövőre vonatkozó céljaikról, törekvéseikről. Az IKSZT jelenlegi vezetője, Nyisztor Melinda és elődje, Pap Judit Elza kiváló házigazdaként vezették a vendégeket Kárász varázslatos hangulatába ezen a derűs, tavaszi napon.

www.ikszt.hu: Helyi értékek a középpontban - Helyi Aktivációs Műhelynap Kárászon