Friss híreink

 • Zárva

  Tisztelt Közönségünk!

  2018. november 14-én szerdán a Színház technikai okok miatt zárva tart!

  Megértésüket köszönjük!

 • "Van rá egy százasom..." - 2018. ősz

  A múlt héten ismét megrendezésre került "Van rá egy százasom...." rendhagyó irodalomóra programsorozatunk.

 • Őrületek tornya

  Moravetz Levente briliáns humorú darabja, az Őrületek tornya tulajdonképpen Shakespeare Tévedések vígjátékának a mai magyar változata ugyanazokkal a szerepcserékkel, és félreértésekkel. Két óra önfeledt nevetésre és kiváló színészi teljesítményekre számíthatunk Háda János rendezésében.

 • "Piros a vér a pesti utcán..."

  Ezzel a címmel készített összeállítás Podpázc Beáta és Kirch Zoltán az október 23-i városi megemlékezésre.

 • Színházjegy online

  Belépő jegyét már online is megválthatja a Komlói Színház legtöbb előadására.

Közelgő rendezvények

„Fogadd be a HAM-ot!” -
2016.04.08.

A Herman Ottó Intézet az IKSZT-kel indította útjára „Fogadd be a HAM-ot!” nevet viselő rendezvénysorozatát. Idén a második Helyi Aktivációs Műhelynap (HAM) megrendezésére március 31-én került sor Kárászon.

A kárászi HAM közönségének nagyobb része valamilyen módon személyesen is érintett volt helyi és térségi értékfeltárásban, s így lehetőség nyílt a hasznos tapasztalatcserékre és partneri kapcsolatok építésére. A térség falvainak polgármesterei, települési értéktár bizottságok tagjai, közművelődés területén dolgozó szakemberek és civil szervezetek képviselői egymásnak is beszámolhattak elért eredményeikről és a jövőre vonatkozó céljaikról, törekvéseikről. Az IKSZT jelenlegi vezetője, Nyisztor Melinda és elődje, Pap Judit Elza kiváló házigazdaként vezették a vendégeket Kárász varázslatos hangulatába ezen a derűs, tavaszi napon.

www.ikszt.hu: Helyi értékek a középpontban - Helyi Aktivációs Műhelynap Kárászon