Friss híreink

 • Zárva

  2019. július 1-től  augusztus 9-ig

 • Történetek a muzsikáról 1-9.

  Tóth Ferenc Liszt-díjas karnagy előadássorozata

 • Komlói sikerek a balatonfüredi Sirály Táncfesztiválon!

  Balatonfüred Város Önkormányzata és Múzsa Művészeti Egyesület június 17. és 20. között rendezte meg a XV. Sirály Táncfesztivált, ahol a több korosztályt képviselő táncosok nemcsak a versenyprogramban, de kortárs tréningen is részt vehettek. Városunkból a Fonti Five Táncműhely és a Dance for Life táncosai értek el szép sikereket a fesztiválon.

 • Az Őszirózsa Tánccsoport a Nyugdíjas Ki-mit-tud döntőjén

  Az országos Nyugdíjas KI-MIT-TUD döntőjére Harkányban került sor május 31-én, melyen részt vett a komlói Őszirózsa Tánccsoport is.

 • KASZT 2019.

  Négy napon át zajlottak a Komlói Amatőr Színházi Találkozó eseményei: 10 versenyprogram és több kísérőrendezvény tette változatossá és hangulatossá a 48-as téren zajló eseményeket.

Közelgő rendezvények

Mesevetélkedő -
2017.01.30.

A Magyar kultúra Hete rendezvénysorozat alkalmából január 24-én, kedden a 3. és 4. osztályosok részére Kalandozás Meseországban címmel mesevetélkedőt szerveztünk.

A rendezvényen a komlói általános iskolák vettek részt. A játék során Meseországba kellett eljutni, de addig hosszú út vezetett.

A Hétmérföldes Birodalomban hétmérföldes csizmában kellett megmutatni az ügyességüket, az Üveghegyen és az Óperenciás tenger partján az a csapat ért el sikereket, amelyik elég felkészült volt a mesékből. A sűrű rengeteg erdőben pedig megtapasztalhatták, hogy milyen érzés Hamupipőke módjára lencsét válogatni. Meseországban megadott képek alapján minden csoport egy meserészletet írt, amiből a végén egy mese kerekedett. A gyerekek azt a címet adták a mesének, hogy Kacifántos mese (letölthető innen...).

 

 

Ez a délután nemcsak nekünk szervezőknek, hanem a pedagógusnak, gyereknek egyaránt felejthetetlen élmény volt. Köszönjük a gyerekeknek, hogy megajándékoztak minket a lelkesedésükkel, az őszinte gyermeki szívükkel.

(Grafika: Surányi István és Bálint Ferenc)