Friss híreink

 • Zárva

  2019. július 1-től  augusztus 9-ig

 • Történetek a muzsikáról 1-9.

  Tóth Ferenc Liszt-díjas karnagy előadássorozata

 • Komlói sikerek a balatonfüredi Sirály Táncfesztiválon!

  Balatonfüred Város Önkormányzata és Múzsa Művészeti Egyesület június 17. és 20. között rendezte meg a XV. Sirály Táncfesztivált, ahol a több korosztályt képviselő táncosok nemcsak a versenyprogramban, de kortárs tréningen is részt vehettek. Városunkból a Fonti Five Táncműhely és a Dance for Life táncosai értek el szép sikereket a fesztiválon.

 • Az Őszirózsa Tánccsoport a Nyugdíjas Ki-mit-tud döntőjén

  Az országos Nyugdíjas KI-MIT-TUD döntőjére Harkányban került sor május 31-én, melyen részt vett a komlói Őszirózsa Tánccsoport is.

 • KASZT 2019.

  Négy napon át zajlottak a Komlói Amatőr Színházi Találkozó eseményei: 10 versenyprogram és több kísérőrendezvény tette változatossá és hangulatossá a 48-as téren zajló eseményeket.

Közelgő rendezvények

XII. Országos Ifjúsági Népi Kézműves Pályázat -
2017.11.13.

A Díszítőművészeti Műhely, Kugelmann Csenge és Hosszúhetény sikere.

A megnyitó ünnepségen részt vettek a komlói Díszítőművészeti Műhely képviselői, Kincses Ágnes, a csoport vezetője, akinek munkáját a zsűri ajándékkal köszönte meg, valamint Kugelmann Csenge a csoport tagja, akit a legfiatalabb korcsoportban díjaztak keresztszemes hímzéseiért és átvehette Komló polgármesterének ajándékát is.

A szakkör másik tagja, Bergauerné Szabó Gyöngyi is részt vett a megnyitón hosszúhetényi tanítványaival, akik szintén elismerésben részesültek.