Friss híreink

 • Hősök Tiszteletére

  Emlékezzünk 1848-49-re!

  A Gagarin Iskola diákjainak ünnepi műsora 2019 március 15-én.
  Felkészítők: Pap Judit Elza, Hidasi Tiborné és Kósa Attila

 • Ünnepelt a Gimnázium

  A Nagy László Gimnázium ünnepi műsora a Színházban

  2019. március 14.

 • Honvédtoborzó

  Honvédtoborzó a komlói Közösségek Házában 2019.március 12-én.

 • Teddy Maci Kórház

  A PTE Általános Orvostudományi Kar kezdeményezésének lényege megismertetni az óvodás és kisiskolás gyermekekkel a gyógyítást oly módon, hogy ők maguk azt nem élik meg.

 • A pipa ezer arca, Lassan József kiállítása

  A pipa ezer arca, Lassan József pipamester kiállítása megtekinthető a Közösségek Háza emeletio galériájában március 25-ig.

Közelgő rendezvények

VER-DA - Vers a dalban -
2018.03.20.

Április 14-én a Mindenmás Fesztiválon lehetőség nyílik arra, hogy egy vetélkedő keretein belül, kedvenc vicces dalukat felhasználva megméressék magukat az érdeklődők.

A szavalóversenyek sablonját felrúgva a VER-DA sokkal inkább dalszövegmondó verseny, azonban a kivitelezésben is van némi változás:

A jelentkezők saját készítésű videók elküldésével vehetnek részt a versenyen, melyeket az info@khszinhaz.hu email címre várunk. (Tetszés szerint elküldhetők akár Google Drive-on, akár nem listázott YouTube linkként.)

A videók minősége nem mérvadó (ugyanúgy lehet telefonnal felvett, ahogy profi kamerával), a tartalom, a szövegmondás milyensége kerül előtérbe.

A választott dal ne legyen trágár, humoros annál inkább.

A videók beküldésének határideje április 6.

A vetélkedő április 14-én, 16 órakor veszi kezdetét a Közösségek Házában, ahol a beküldött videók a résztevők által megtekintésre, a zsűri által pedig értékelésre kerülnek.

 Minden érdeklődőt szeretettel várunk!